Absolute Awards: U21 performance of the year

Årets Performance U21 / Performance of the year U21

Ved dette års Danmarksmesterskaber i springning vil vi gerne benytte lejligheden til at hædre vores dygtige, danske ryttere. Det er med stor glæde at vi løfter sløret for showets første kategori, ‘Årets Performance U21’. De nominerede er; • Emil Hallundbæk (vinder af 4* GP) • Camilla Mortensen (vinder af 2* GP) og • Young Rider Holdet (bronze vindere, EM 2018, Clara HallundbækJessica ToelstangBenedikte Rie TruelsenChristina Nielsen og Emil Hallundbæk!) Stort tillykke til de nominerede, som alle har leveret en fantastisk performance! Selve award-showet afvikles fredag aften under Absolute Horseshow i august. Vi vil løbende offentliggøre de resterende kategorier på de sociale medier og på vores hjemmeside: ABSOLUTEEVENTS.dk

//

At this years Danish Championships we would like to take the opportunity to honour our talented, danish riders! it is with great excitement that we reveal the shows first award in the category “ Performance of the year U21”. The nominees are:  Emil Hallundbæk (winner of 4* GP) • Camilla Mortensen (winner of 2* GP) and • The Young Rider Team (bronze winners, Europeans 2018, Clara HallundbækJessica ToelstangBenedikte Rie TruelsenChristina Nielsen and Emil Hallundbæk!). Congratulations to the nominees! All of them have delivered amazing performances this year. The award show itself will be executed friday night during Absolute Horseshow in August. We will be publicise the remaining categories on social medias and on our website; ABSOLUTEEVENTS.dk, as we approach the event.